اخبار پزشکی بنیاد خیریه صدر

بسم الله الرحمن الرحیم

الهی من کیستم که ترا خواهم چون از قسمت خود آگاهم ، از هر چه می پندارم کمترم .

خواجه عبدالله انصاری

 ۹ دانش آموز مستعد روستایی از عنبرآباد امروز با هماهنگی همرهان پزشکی به جیرفت اعزام ومعاینه شدند.برای برخی با کمک خیرین عینک تهیه میشود.

✨ کودک عنبرآبادی با هماهنگی همرهان پزشکی برای درمان شکاف کام و لب به کرمان اعزام,معاینه و نوبت عمل دریافت کرد.

? معین,نوزاد ۲۰ روزه از روستاهای قلعه گنج به دلیل مشکلات چشمی با حمایت خیرین امروز در کرمان عمل شد.حال معین الحمدلله خوب است.

✨ به مادر روستایی مبتلا به سرطان از روستاهای قلعه گنج از صندوق حمایت پزشکی بنیاد کمک هزینه درمان پرداخت شد.

✨ برای کودک فلج مغزی از نودژ منوجان برای پیگیری درمان,کمک هزینه درمان پرداخت شد.

✨ محمدرضا از روستاهای قلعه گنج به دلیل مشکلات تشنجی برای دومین بار با هماهنگی همرهان پزشکی به کرمان اعزام شد.

? مریم دانش آموز زهکلوتی به دلیل مشکلات ارتوپدی با هماهنگی همرهان پزشکی امروز به کرمان اعزام و تحت معاینه و درمان قرار گرفت.

✨ بیماران چشمی از بم و فنوج با هماهنگی همرهان پزشکی برای درمان به کرمان اعزام میشوند.

? از همه همرهان بزرگوار و خیرین محترم که بنیاد را در تامین هزینه ها در خدمت به ولی نعمتان یاری میکنند ممنونیم.

 

الحمدلله رب العالمین.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدید ترین اخبار
به ما کمک کنید، اهدا

بنیاد خیریه علمی فرهنگی صدر​

حامی دانش‌آموزان مستعد و مناطق توسعه‌پذیر